So-net無料ブログ作成
検索選択
NYT ブログトップ

Tartine  ピザ [NYT]

Tartine の画像が、ありました。
ほんとピザのよう。

Spinach and Bacon Tartine 
08KITCH3-mediumThreeByTwo440.jpg

Roasted Pepper Tartine
08KITCH2-mediumThreeByTwo440.jpg
Spinach and Bacon Tartine の材料
2 teaspoons extra-virgin olive oil
6 ounces spinach or chard, washed
Salt and pepper
3 ounces thick-cut bacon, cut crosswise into 1/4-inch lardons
4 large 1/2-inch-thick slices bread from a day-old rustic loaf, such as miche or pain au levain (about 6 by 4 inches)
Dijon mustard
4 ounces Raclette or Gruyère cheese

The NY Timesから

サンドイッチ an extremely satisfying light meal  [NYT]

あまりにおいしそうで。
このとろけそうなチーズ
08CITYKITCHEN-master675.jpg
A tartine makes an extremely satisfying light meal 確かにおいしそうな軽食だ。

A popular menu choice is a hot open-faced tartine. But just to confuse the issue, sometimes a tartine is called a croque, and it can also mean buttered toast for breakfast....
で、tartineとは、何かというと?
a tartine is similar to a small pizza, constructed from a thick slice of rustic bread, lightly toasted. It is topped with savory vegetables and then some good French cheese, then undergoes a few minutes of browning under the broiler. The tartine emerges fragrant, bubbling and crisped. Accompanied by a green salad with a vinaigrette, it makes an extremely satisfying light meal, properly eaten with a fork and knife, and with a glass of wine. It’s just the thing for a quick lunch at home, too。フォークとナイフで、食べるのね。フン。


the New York times から
nice!(1)  コメント(0)  トラックバック(0) 
共通テーマ:グルメ・料理

Scone Recipe スコーンのジャムのせ [NYT]

A Scone Recipe With an Added Dose of Plum Jam
Spreading jam on scones is all well and good, but baking the jam directly into the scones is even better.

スコーン自体はあまり甘くないから、よくフルーツや、ジャム乗っけて焼いてたけど。
01APPETITE-blog225.jpg
clark-cornmeal-scones-videoSixteenByNine540.jpg
スコーンどちらの画像の角度が、おいしそうにみえるんだろう?上からか、横からか。
The New York Times から
nice!(1)  コメント(0)  トラックバック(0) 
共通テーマ:グルメ・料理
NYT ブログトップ

この広告は前回の更新から一定期間経過したブログに表示されています。更新すると自動で解除されます。